Серия козметични продукти MISA Cho Gong Jin за цялостна защита против стареене на кожата с допълнителна специална формула от екстракти от лен и злато.

Балсамът с екстракти от лен и злато прониква през кожата и образува деликатен, блестящ слой върху повърхността на кожата, който ефективно се бори със сухотата и признаците на стареене.
Далекоизточният комплекс Gongjinbichaekdan укрепва кожата с висококачествени хранителни вещества и по този начин ефективно противодейства на стареенето на кожата.

Съставки:
Gongjindan е традиционна корейска билкова медицина, която е много ефективна за увеличаване на кръвообращението, с анти-стареещ ефект и общо укрепване и реалаксация на кожата. Съдържа мускус, мащерка, Cornus officinalis и Cervus elaphus. Принципът е повишаване на циркулацията на телесната течност с понижаване на температурата на тялото. Така че може да се постигне хармония, която може да забави признаците на стареенето. За да се увеличи максимално храненето на кожата, към рецептата се прибавят черен жен-шен и китайски напръстник.

Ценните ориенталски билки в серията продукти MISA Cho Gong Jin отговарят на високо иновативните технологии
• Червен женшен гликан: Екстрактът от червен женшен се концентрира, отделя, пречиства и превръща във фини частици чрез ензимна обработка, за да проникне дълбоко в слоевете на кожата.

• Черният женшен укрепва имунната система и помага при стрес и умора.
Китайският напръстник има противовъзпалително и антибактериално действие.
Скъпоценните ориенталски билки отговарят на иновативните високи технологии

• Ru-Trogen
Тази оптимална комбинация от лечебните свойства на растенията, овлажнява и придава блясък на кожата.

Pin It on Pinterest

Share This