MISSHA Super Aqua Cell Renew

Изключителната серия от южнокорейската козметика MISSHA Super Aqua Cell Renew съдържаща екстракт от охлюви.
Какво е Екстрактът от охлюви?
През 80-те години, едно семейство, наречено Бакуан в Чили, започва да отглежда охлюви за гастрономия във Франция. Много скоро забелязали, че ръцете на жената стават нежни и кожата й – невероятно сияйна.

От 1995. са извършени химични анализи на екстракта от охлюви и поне седем биологично активни вещества са били извлечени: колаген, еластин, алантоин, витамини, протеини, антимикробни пептиди и гликолова киселина.

И накрая, но не на последно място е фактът, че екстрактът от охлюви е напълно безвреден. Високоподхранващата и овлажняваща серия на южнокорейската природна MISSHA Super Aqua Cell Renew Cream е предназначена да укрепи текстурата на кожата и кожната бариера.

Регенерацията на клетките има двоен положителен ефект: анти-стареене и озаряващо действие по естествен начин, без никакви странични ефекти.

• Продуктите съдържат скъпоценния екстракт от охлюва Помоатика, които са внесени от Франция в Корея, отглеждани там и хранени с червен женшен. Ценният екстракт (само 1 г екстракт се екстрахира за шест часа от един охлюв) се получава изключително от здрави 5-6-месечни охлюви. Това е напълно безвредно за тях.

• Серията продукти MISSHA Super Aqua Cell Renew на южнокорейската природна марка MISSHA за обновяване на кожата не съдържат парабени, минерални масла и изкуствени оцветители.

• Екстрактът от баобаб (2%) е силно регенериращ за кожата. Придава на кожата еластичност и устойчивост. В допълнение, той овлажнява кожата, оставяйки приятно усещане за мекота. Баобабът съдържа много антиоксиданти, витамин Е, както и витамините А и F за обновяване на клетъчните мембрани. Богат на омега 3, 6 и 9 мастни киселини, които подхранват увредената кожа.

 

Pin It on Pinterest

Share This